Kayseri Marangozlar Mobilyacılar Ve Döşemeciler Odası

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, 1 milyar liraya mal olacak Mobilya Kent’in şehre çok ciddi anlamda katma değer katacak yatırım olduğunu söyledi.
Kayseri Mobilyacılar Odası ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Çevrim ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak’ı ziyaret ederek, Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Mobilya Kent hakkında bilgiler verdi. Kayseri’nin yeni gelişmekte olan kuzey çevre yolu üzerinde devasa bir yatırım yapıldığını ve bittiği zaman toplam tutarının 1 milyar TL’ye ulaşacağını belirten Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, yapılan bu yatırımın kamu özel sektör yatırımlarının en büyüklerinden bir tanesi olduğunu söyledi.

Mobilya Kent, şehre çok katma değer katacak yatırım

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, mobilyacılar sitesi inşaat alanını gezdi.Milletvekilleri, il yönetim kurulu üyeleri ile Marangozlar, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası Başkanı Mehmet Ali Çevrim ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, kuzey çevre yolu bölgesinde TOKİ tarafından yapılan Mobilyacılar Sitesi'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Milletvekilleri Mobilyacılar Sitesinde

Orta Anadolu Kalkınma Birliği (ORAKAB) Meclisi Olağan Toplantısı Vali Orhan Düzgün Başkanlığı’nda yapıldı. Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda, Mobilyacılar Odası ve Erciyes Yapı Kooperatifi’nce yürütülen MOBİLYAKENT Projesi hakkında Mobilyacılar Odası tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı. Vali Düzgün, sunumun ardından yaptığı konuşmada, mobilya üretimi konusunda Türkiye’de söz sahibi olan ve sektörün önemli firmalarını bünyesinde barındıran Kayseri’de MOBİLYAKENT Projesi’nin uygulanıyor olmasının mutluluk verici olduğunu belirtti. MOBİLYAKENT’in sadece Kayseri için değil Türkiye için de örnek bir proje olduğunu vurgulayan Vali Düzgün, projenin hayata geçmesiyle birlikte mobilya sektörünün uluslar arası rekabette güçleneceğini dile getirdi. Toplantının devamında gündem maddeleri meclis üyeleri arasında görüşülerek karara bağlandı.

ORAKAB meclisi olağan toplantısı yapıldı